theaterbron.nl
oorspronkelijke makers

BRON  MAKERS  MAAKSELS

BOEKING  BEELD  CONNECT

BOEKING

van maaksels


Theaters - Podia - Sociëteiten - Kunstkringen

De voorstelling MAHLER 11 - Lied van Verlangen is te boeken voor uiteenlopende podia. De voorstelling heeft geen decor en is zeer makkelijk en vlot op te bouwen. In overleg kan een eigen geluidsinstallatie meegenomen worden. De uitkoopsom of partage hangt af van de aard en de grootte van de locatie en wordt in overleg vastgesteld.


Neem contact op met theaterbron.nl voor meer informatie.
mail met de makers


Huiskamervoorstelling

Bij een huiskamervoorstelling host u de voorstelling in uw huis of op een andere locatie. De voorstelling kan in bijna elke kamer, context of omgeving gespeeld worden. In overleg stellen we een datum vast voor deze unieke mogelijkheid om een voorstelling in huis te halen. U maakt met theaterbron.nl afspraken over het aantal toeschouwers, de opstelling en de logistiek rond de voorstelling. Vooraf wordt de uitkoopsom of een andere financiële afspraak vastgelegd.

U nodigt publiek uit vanuit uw eigen netwerk. U bent vrij om toegang te vragen, catering in te zetten of zelf iets te drinken en/of te eten aan te bieden. In overleg met theaterbron.nl kunt u altijd een onvergetelijke belevenis organiseren waar men nog lang met veel genoegen op terug zal kijken.


De voorstelling is zeer eenvoudig op te bouwen. Er wordt geen gebruik gemaakt van decor en het geluid wordt door theaterbron.nl zelf meegenomen.


Neem contact op met theaterbron.nl voor meer informatie.

mail met de makers


Voorstelling op een event

Theaterbron.nl kan voorstellingen ook vermengen met uw zakelijke bedrijfsevent. Zo trakteert u uw gasten op een wel heel bijzondere theatrale belevenis. 


Neem contact op met theaterbron.nl voor meer informatie

mail met de makers


Dik Kompier:

"De geschiedenis over Alma Mahler en haar man weerspiegelen een levendig spel van de twee spelers met verrassende rollenwisseling. Tot de laatste minuut boeiend."

Sophia en Louis Reijnierse:

"In onze huiskamer kwam het verfijnde spel van Erik Siebel en Lidewij Gerits nog beter tot zijn recht dan op een toneel. Van dichtbij zijn de gezichtsuitdrukkingen beter zichtbaar waardoor zij bij het publiek meer emoties oproepen."

Henque van Maanen:

"Wat een prachtige voorstelling gisteravond. Twee acteurs die in een lege ruimte een hele wereld uit het verleden oproepen. Mijn fantasie maakte overuren. Het deed me denken aan de voorstellingen van het Werktheater, die ik om die reden bijna allemaal gezien heb."

BRON  MAKERS  MAAKSELS

BOEKING  BEELD  CONNECT

E-mailen
Bellen